I går måske med tanker om at samle hele familien til en familiedag. Uden at det behøver at være til en fejring som en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation eller lignende. Måske ønsker I at samle familien til en dag, hvor I kan hygge jer sammen og have det sjovt. Til en sådan dag har I brug for at være et sted, hvor der er plads til jer alle. Det er der på Perronen i Hørning og her er I meget velkomne. Perronens lokaler kan danne ramme om en helt særlig og festlig dag for jer og jeres familie. Ved at holde familiedagen på et sted som på Perronen slipper I for at skulle gøre plads til hele familien hjemme hos jer. Alle faciliteterne findes på Perronen og der kan ydermere sørges for forplejning og meget andet på selve dagen.

LOKALER MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

På Perronen er der plads. Der er plads til både små, mellem og store familier. Uanset hvor få eller hvor mange I kan samle til familiedag på Perronen, så kan lokalerne tilpasses hertil. Perronens lokaler kan huse alt fra 10 personer og op til hele 600 personer, hvorfor I ikke skal tøve med at tage kontakt til Perronen selvom I måske kun er 10-12 personer til familiedag. Samtidig skal I heller ikke tøve, hvis jeres familie er større end gennemsnittet. Perronen har pladsen og forplejningen. Til en sådan familiedag er det vigtigt, at I kan få noget at spise. I kan læse om de mange muligheder her. I har både mulighed for at få morgenmadsanretninger, frokostbuffet eller måske aftenmenu. Hvis familiedagen ender ud i en familiefest, så kan der selvfølgelig også arrangeres både bar med bartender samt musik til at spille dansegulvet i gang. Personalet bag Perronen har mange års erfaring fra branchen og har forberedt og afholdt utallige arrangementer og fester som konfirmationer, bryllupper, kursusarrangementer og meget andet. Derfor kan I trygt overlade arbejdet med jeres familiedag i deres hænder. Personalet sørger for det praktiske og I kan sørge for stemningen. Tilsammen danner det rammerne for en familiedag, som I aldrig vil glemme.

NÆR SKANDERBORG OG AARHUS

En familiedag skal både være sjov og festlig. Derudover skal det praktiske være lige efter bogen. Heldigvis er Perronen let tilgængelig i forhold til transport. Hørning, hvor Perronen holder til, ligger under et kvarters kørsel fra både Aarhus og Skanderborg, hvorfor det er nemt at komme til og fra. Derudover er der gode forbindelser med den offentlige transport, hvis familiedagen udvikler sig til en familiefest. I den forbindelse kan I med fordel benytte jer af de mange overnatningsmuligheder, som findes både i og omkring Aarhus, Skanderborg og Hørning.